Lempikukkiani ovat valkoiset liljat

P8141650.jpg

Tervetuloa tutustumaan taiteeseeni!

Pihasuunnittelua - Lumottu Puutarha https://kukkaiskeidas.vuodatus.net/

Roses are red violets are blue

sugar is sweet and so are you

Orvokit.jpg

Tässäpä kukkaloistoa Lumotun Puutarhan puutarhashopista. Käy tutustumassa valikoimiin os. Kiveläntie 2, 38420 Sastamala (Häijää) vaikkapa mökki- tai kesälomareissulla.

PB131845.jpg

Pihasuunnittelu ja puutarhatyöt -toteuttaa Kukkaispuoti Lumottu Puutarha. Kukkaistyttö, puutarhuri Naomin taidetta noin niinkuin puutarhalliselta puolelta voi käydä kurkkaamassa https://kukkaiskeidas.vuodatus.net/

Valmistan erilaisia puutarhallisia tuotteita; kylttejä, tauluja, koristemaalaan ruukkuja ym. Gardenia Garden by Naomi -tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita voit hankkia niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon, puutarhaan, parvekkeelle kuin patiolle.. ovat myös loistava ja varmasti mieluisa lahja tai vieminen vaikkapa puutarhanhoidosta kiinnostuneelle ystäviälle..

Lumotun Puutarhan puutarhamyymälä Sastamalan Häijäässä, osoite Kiveläntie 2. Pikkuhiljaa säiden lämmetessä alkaa uusia kasveja tulla valikoimaan, tällähetkellä löytyy runsain mitoin orvokkia ja tietty, Äitienpäivän lähestyessä, kotimaista kaunista ruusua eri väreissä. Kasvien lisäksi shopissa esillä näitä puutarhallisia taidetöitä, tervetuloa tekemään löytöjä.. https://ballade.vuodatus.net/

Valmistan taidetuotteita myös tilauksesta, vaikkapa jokin puutarha-aiheinen taulu, mitkä ovat sinun lempikukkiasi..?

P8151681.jpg

Decoupage -teknikalla on mukavaa toteuttaa kauniita koriste-esineitä, vaikkapa ruukkuja, joihin voi  istuttaa jotakin kaunista kukkivaa tai niitä voi käyttää muutoin kodin kauniina ja yksilöllisinä sisustuselementteinä.

P8151688.jpg

Lumottu Puutarha tarjoaa puutarhapalveluita niin yrityksille kuin yksityisille. Koska taide kulkee aina omia teitään, joita ei voi toisistaan erotella, toteutan sitä mahdollisimman monipuolisesti sen mukaan miten aika antaa myöden. Tuotteitani voi nyt hankkia itselleen myös Vintage -henkisen Boutiqueni valikoimista;

Vintage Boutique Boheme Diva  - käy tutustumassa https://ballade.vuodatus.net/

Boheme%20Diva.jpg

Boheme Diva on Vintage -henkisten tuotteiden boutique, johon valmistan itse tuotteita niin aivan uusia kuin suosikkiharrastukseni "tuunaamisen" tuloksena syntyneitä. Myös ihan todellista Vintagea, kun sellaista sattuu löytymään, voit myös tarjota! Vanhojen ullakkojen kätköissä on usein tavaroita, joista pienellä hiomisella saa erittäin kauniita esineitä niin itselleen kuin kodin kaunistukseksi. Siis, ennenkuin kannat kirpparille tai kierrätyskeskuksiin jotakin minkä arvelisit sattavan kiinnostaa, otathan yhteytä, onpa kyseessä sitten jokin vanha vaikka rikki mennyt koru, tai jokin asuste, taulu tms. Toteutan niistä tuotteita halutessasi myös juurikin sinulle itsellesi.

Ballade%202.jpg

Ystäväni ovat kuulleet toisinaan minulta lausahduksen, että hyvin usein on tunne kuin olisin syntynyt väärään aikaan ja väärään paikkaan. Rakastan mennyttä aikaa, sen glamouria ja rehellisyyttä. Sitä kun todellisia tunteita uskallettiin ja osattiin vielä osoittaa. Sitä aikaa, kun ei nykyajan "mööpeleistä" ollut vielä tietoakaan.

Erityisesti rakastan vanhoja elokuvia. Miten kauniit, naisellisiin asuihin sonnustautuneet Divat luovat pitkien ripsiensä alta merkityksellisiä katseitaan, kuin kertoen elokuvan charmikkaalle miehelle; Minä tiedän jo sen, mitä sinä et vielä.. ja miten komeilta nuo miehet näyttävätkään puvuissaan, vahvaa luonnetta ja kohteliaisuutta ilmentäen. 

Noiden aikojen ja tunnelmien innoittamana toteutan taidetöitäni, Ballade -mallistoni tuotteita, joihin voi paremmin käydä tutustumassa https://ballade.vuodatus.net sivuilla.

Tauluja maalaan aina kun aikaa löytyy, voit käydä luonani töihini tutustumassa tai jos on jotain aihetta tai teemaa, jolla toivoisit sinulle tai vaikkapa lahjaksi öljyvärimaalausta, tai miksei muutakin taidetyötä toteutettavan, otahan yhteyttä. Huomioithan että öljyvärimaaalausten kuivumiseen, erityisesti suurikokoisten, on varattava aikaa jopa useita kuukausia. Nopeampia taideprojekteja ovat esim Decoupage -tekniikalla toteutettavat ruukut. Ihastuttavia omaan kotiin, parvekkeelle, patiolle tai puuytarhaan (kestävät kosteutta) tai antaa vaikkapa lahjaksi.

P6140340.jpg

Vanhempia, jo huonokuntoisiksi menneitä ruukkuja voi hauskasti hyödyntää erilaisisa kukkaistutuksissa ja ruukkutarhoissa. Niillä saa aikaan hauskaa rouheaa (vaaleammilla sävyin toteutettuna suorastaan antiikkista) tunnelmaa.

Lisää puutarhallisista asioista löydät puutarhablogistani Kukkaiskeidas.vuodatus.net

Pionit%202.jpg

ASIAA PIHA- JA PUUTARHASUUNNITELMISTA

Puutarhasuunnitelmaan ja istutussuunnitelmaan sisältyy itse piirroksen lisäksi siihen sijoitettavien kasvien luettelo. Se on yleensä toivotun värimaailman lisäksi suunnitelmaan kasvuolosuhteiltaan ja tyyliltään sopivien kasvien luettelo, (jossa usein mukana myös vaihtoehtoisia kasveja). Puutarhasuunnitelmaa pääsee toteuttamaan sitä mukaan kuin luonto sallii, eli siihen merkitsen usein myös työjärjestystä. Joskus suunnitelma voi koskea ihan vaan jotakin tiettyä aluetta tai puutarhan kulmaa, jo aiempaa istutusta, jolloin suunnitelmia voidaan tehdä ja toteuttaa pitkin kesää, mikäli halutaan vaikkapa jokin aiempi istutus muuttaa. Puutarhasuunnitelma on kuitenkin aina hyvä tehdä koskemaan laajempaa kokonaisuutta, jotta esimerkiksi sen värimaailman ja kasviston mukaisesti ja huomioiden voidaan istutuksia myöhemmin muuttaa. Tällöin vältytään "tilkkutäkkimäiseltä" vaikutelmalta, suunnitelman avulla pystytään säilyttämään yhteneväisyys. 

Puutarhasuunnitelmaa voidaan haluta vaikkapa perustettavaa ruukkupuutarhaa varten,  jolloin tietysti itse ruukut; koot, mallit ym otetaan suunnitelmassa huomioon. Tai jos halutaaan suunnitellmaa vaikkapa pieneen tilaan, vaikkapa yrttipuutarhaa varten, on tietysti kasvatuslaatikot, mahdolliset kasvihuoneet ym. sijoitettava suunitelmaan.

Asiakas voi aina itse päättää, miten yksityiskohtaista suunnitelmaa halutaan, minkälaisella budjetilla jne. Itse suunnitelman lisäksi työhön voidaan lisätä niin haluttaessa myös suunnitelman toteutus, mahdollista jatkohoitoa ym.

Onpa puutarha pieni tai suuri, on se aina toteuttamisen arvoinen asia. Siitä saa ihan konkreettisen hyödyn lisäksi paljon iloa ja riemua ja mielihyvää. Minkälaisen puutarhan sinä haluaisit? 

Alla kuva "Paradise Flowers", piirroksiani signeeraan käyttäen taiteilijanimeä Yasmica

Asian%20sight.jpg

Jotta ei kävisi liian yksipuoliseksi, kaikenlaisten puutarhatöiden ja taiteentekemisen lisäksi, erityisesti ja varsinaisena työnäni ja tehtävänä teen selvänäkökatselmuksia! Löydät myös Facebookista, selvänäkijä Naomi Mesin.

Alla piirrostöitäni ja maalauksiani, löydät minut myös Freelanceri sivustolta, eli jos toiveissa kuvitustyötä, logon suunnittelua ym, otahan yhteyksiä.

lootukset.jpg

Kirjani Noidan viitta hartioilla, on saanut suurta suosiota, kiitos! Sitä voi tiedustella minulta, omistuskirjoituksellani, sekä kirjakaupoista kautta maan, eli kysy sinulle tutusta kaupastasi onko valikoimissa ja jos ei ole, pyydä tilaamaan.. tai tilaa itse nettikirjakaupoista.

Yritykseni Lumottu Puutarha tarjoaa mitä monipuolisemmin palveluita puutarha-alaan liittyen, joten otahan yhteyttä. Lumotun puutarhan löydät nyt myös Facebookista.

perhoskuva.jpg

Värien ja taiteen, puutarhan parissa työskentely antaa sopivaa vastakohtaa ja energiaa työlleni ja tehtävälleni selvänäkijänä. Kysy myös meedioistuntoja ja auratulkintoja. Voit myös kutsua omalle paikkakunnallesi, naisteniltoihin, tapahtumiin, messuille ym. aikataulua sivuilla http://naomi.suntuubi.com

Jos kiinnostuit väritaiteestani, ota rohkeasti yhteyttä, voit laittaa väreihin liittyviä kysymyksiä ja kuvia sähköpostiini. sivuilla esillä olevat maalaukset ym, väritaidetuotteet ovat myynnissä, jos tahdot tilata vaikkapa istutussuunnitelman tai jonkin sisustuskokonaisuuden, tilakoristelun jne, laita toivetta tulemaan ja laitetaan toteutukseen, eli sovitaan tapaaminen, budjetti ja aikataulu ym. Tuotteiden hinnat vaihtelevat työn koon ja materiaalin mukaan. Intuitiivisia Enkelimaalauksia alk. 38€ (tuotteet sis alv 10% sekä mahdolliset postituskulut) sekä paljon erikokoisia sisustuksellisia maalauksia, sovi aika ja tule tutustumaan.

Sivulla olevat öljyvärimaalaukset ovat blogin ylinnä olevaa "Putous"-työtä ja ateljeeni seinällä olevaa "Sähköinen meri" -työtä lukuunottamatta myynnissä olevia töitä, tiedustele.käy katsomassa myös huuto.net sivuilla "taulumaalari" töitäni siellä lisää.

Soita p. (03) 517464 tai laita postia n.mesin@luukku.com tai tekstiviestiä p. 0401684408  /Naomi

Koko elämänkirjosta nauttimaan! terveisin taiteilija Naomi Mesin

kuvia%20blogiin%201.jpg

P4270599.jpg

P2181753.jpg

P6150457.jpg

LUMOTTU PUUTARHA

kuva.jpg

j1.jpg

"Magical Woman" 590€ ( öljyvärimaalaus 98x126)

Magical%20Woman.jpg

kuva%206.jpg

"Lootusjoki" (ei enää myynnissä)

Kuvia taidenäyttelystäni (Sastamala, Kulttuuritalo Jaatsi 2017)

kuva%203.jpg

"Tropiikin yö" 280€ (öljyvärimaalaus)

kuva%2013.jpg

Enkelit "Brigitte" ja "Claudia" 68€ (/ kpl, öljyvärimaaalauksia)

kuva%2010.jpg

P1070335.jpg

.. kuva taidenäyttelystä

kuva%208.jpg

"kolme liljaa"  480€ (öljyvärimaalaus 98x126)

PA061014.jpg

liljat.jpg

PA060767-normal.jpg

P9020856.jpg